Kozijnen

Wat heeft uw voorkeur?

Kies de stijl die bij uw woning past

Kunststof kozijnen

Kiest u voor kunststof kozijnen? Dan hebben wij een goed aanbod voor u! Wanneer kiest u nu voor kunststof kozijnen?

U kiest voor kunststof kozijnen, als u graag  onderhoudsvrije kozijnen in uw woning heeft. Nooit meer schuren, verven en nooit meer houtreparaties. Eenvoudig schoonmaken, tegelijk met het ramen zemen.

De kunststof kozijnen die wij leveren zijn van hoge kwaliteit en hebben een hoge isolatie waarde. Er zijn verschillende uitvoering. Het is belangrijk eerst een profiel te kiezen, voor de uitstraling die u wilt geven aan uw pand.

Er zijn allerlei kleuren mogelijk. Het basis profiel is wit (Ral gelijkend 9016,wit) of creme (Ral gelijkend 9001). Op het basis profiel, dat kleur bepalend is voor de binnenzijde van het kozijn, kun je een kleur folie toepassen. Dit kan een gladde folie zijn, of een folie met structuur. Zoals bijvoorbeeld houtnerf, of Ultra Mat folies. Voor het bekijken van de mogelijkheden verwijzen wij u graag naar de K-Vision folie pdf. Hier kun u zien welke kleuren er mogelijk zijn.

Standaard zijn de hoekverbindingen bij kunststof kozijnen onder 45 graden gelast. Je heb een diagonale lasnaad op de hoeken. Als optie bij het Trend profiel kan je kiezen voor een horizontale verbinding, zodat het profiel net een houten kozijn lijkt. Zeker in combinatie met een houtnerf profiel.

Het Cube profiel, heeft standaard rechte verbindingen.

Belangrijkste kenmerken
 • Kunstof binnenzijde en buitenzijde
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Goede isolatiewaardes te behalen i..c.m met goede glas keuze
 • Goede inbraakveiligheid, Hang en sluitwerk met SKG-keurmerk
offerte aanvraag

Aluminium Kozijnen

Aluminium kozijnen zijn er in veel verschillende merken en kwaliteiten. Ons aanbod van aluminium kozijnen zijn kozijnen uit het hoogste segment. Dit zijn de mooiste, maar ook kwalitatief gezien de hoogwaardigste producten.

Wanneer kiest u nu voor aluminium kozijnen?

Om te beginnen moet u dezelfde basis redenen hebben als het kiezen bij kunststof kozijnen. Dus u wilt een onderhoudsvrij product, nooit meer schuren en verven. En kozijnen met een goede isolatiewaarde. De meer voorname rede dat u kiest voor onze aluminium kozijnen is dat u een luxe uitstraling wilt van uw woning. Dit zijn luxe kozijnen met verregaande optie mogelijkheden. De aluminium kozijnen zijn duurder in aanschaf, maar we bieden u dan ook het beste product aan.

Het is belangrijk dat u een profiel kiest dat bij uw woning past. Vervolgens kan er het type coating gekozen worden en kleur. Tegenwoordig zijn de mat antraciet kleuren met structuur een veel gekozen product in villa’s in combinatie met tripple glas en extra geluidsisolatie dat aangebracht word bij het monteren van het glas.

Onze aluminium lijn omvat een scala aan mooie producten. Vouwwanden, schuifpuien, schuifpuien waarvan het profiel weggewerkt is in de wanden, plafond en vloer. Zodat je nagenoeg enkel een glaspartij ziet met een minimale tussenstijl. Constructie hoeken van glas. Voordeuren in allerlei types met elektrische mogelijkheden. Denk hierbij aan deurspion met camera, entree met vingerafdruk of rf chip.

Belangrijkste Kenmerken
 • Strakke exclusieve look
 • Eenvoudig in bediening
 • Zeer goede isolatiewaarde te behalen icm met goede glaskeus
 • Onderhoudsvrij
 • Zeer goed inbraakwerend
 • Hang en sluitwerk met SKG keurmerk
offerte aanvraag

Hefschuifpuien

Wij leveren diverse soorten schuifpuien. In kunststof en aluminium. Beide zijn van zeer goede kwaliteit en stevig profiel. Als u kiest voor kunststof kozijnen in uw woning, dan kan de kunststof schuifpui in dezelfde kleur en stijl gekozen worden als de rest van uw woning.

De aluminium schuifpuien zijn van superieure kwaliteit en er is keus in meerdere profielen. Afhankelijk van het benodigde draaggewicht en glasafmeting. Hier kiest men vaak voor tripple glas voor een optimale isolatie in geluid en warmte.

Ook is een verborgen profiel mogelijk. Dat houd in dat de aluminiumpartij of het buiten kader van de schuifpui, verborgen is in de wand, plafond en vloer. Het doel hiervan is een grote glaspartij te creeren in de leefruimte. Hiervoor dient een drainage systeem aangelegd te worden op het hemelwater.

offerte aanvraag

Vouwwand

Wij leveren vouwwanden enkel van aluminium. Dit is naar onze mening de beste vouwwand en daarom beperken wij ons tot dit type dat wij aanbieden.

Een vouwwand kiest u omdat deze de eigenschap heeft de raampartij volledig open te kunnen “vouwen”. U heeft maximale benutting van uw raampartij en buitenlucht. Daar komt bij dat het een luxe verschijning is in uw woning.

Bij de vouwpui kunt u kiezen aan welke zijde de deur komt en u kunt kiezen naar welke zijde het geheel open gaat. Niet alleen naar links of rechts, maar ook naar binnen of buiten. U kunt zich voorstellen dat als de raampartij naar binnen opengaat, u iets aan ruimte verliest. Als de partij naar buiten open gaat, heeft u binnen het volledige vloeroppervlak vrij. Aan de andere kant, heeft u misschien liever de tuinruimte volledig benut en kiest u voor de vouwdelen naar binnen.

Een scala aan diverse kleuren van coating is hier weer mogelijk. Wij adviseren u graag.

Bekijk een video van een 3-delige vouwpui.

offerte aanvraag

Hier onder ziet u een greep uit de leverbare deuren:

Voordeuren

Voordeuren bieden we aan in kunststof en aluminium. Voordeuren zijn er in zeer veel verschillende uitvoeringen. Ook de prijs varieert enorm. In de loop der tijd hebben wij een selectie gemaakt in de deuren die wij aan willen bieden.

Kunststof deuren bieden wij alleen aan als zo genoemde model deuren. Deze deuren kunt u hier bekijken. In kunststof bieden wij geen paneeldeuren aan vanwege de zeer hoge prijs. Wij staan niet achter dit product. Voorheen hadden wij deuren van Polytec in het assortiment.

Wilt men wat exclusievere deuren, dan bieden wij de paneeldeuren aan in het aluminium. Wij leveren het assortiment van Aluprof en Atoom 13. Een greep van het assortiment vind u hier.

Ook in combinatie met een woning met kunststof kozijnen, kunt u een aluminium deur kiezen. We stemmen de kleuren af. Aluminium deuren kunnen in alle Ral kleuren gecoat worden. Wij begeleiden u hier graag in. Kwa paneel deuren kunt u onderscheid maken in:

 • Deuren met inzetpanelen, je blijft dan een kader rond de vleugel zien. Zowel binnen als buiten.
 • Deuren met een vleugeloverdekkend paneel aan de buitenzijde. Je hebt dan geen zichtbaar kader meer aan de buitenzijde van de vleugel(deur).
 • Deuren met dubbel vleugeloverdekkende panelen. Zowel aan de binnenzijde van de deur en buitenzijde is er een vleugeloverdekkend paneel aangebracht.

Bij alle deuren is er beslag naar keuze toe te passen. Al onze deuren zijn uitgevoerd met 3 punts sluiting en kerntrekbeveiliging. Dat laatste houd in dat de cilinder niet uit het slot getrokken kan worden.

De prijzen van voordeuren variëren enorm. De prijzen beginnen zo rond de 2000,- inclusief montage, maar kan oplopen tot wel 5000,-

offerte aanvraag

Staal look

Tegenwoordig is het steeds meer de trend om kozijnen uit te voeren met een staal look. Kent u ze? die oude fabrieken met het slanke staalprofiel kozijn?

Deze uitvoering bieden we aan in het aluminium. Meer informatie volgt

offerte aanvraag

“Kwaliteit en service”

Super mooie vouwwand geplaatst! De binnenzijde is voorzien van een speciaal profieltje zodat er tegen het kozijn aan gestuct kon worden. Erg blij met de afwerking

Susan Beemsters

Heel blij met mijn kunstof kozijnen! De binnenkant van de woning voorzien van nieuwe hardstenen vensterbanken. Wat een mooie look!

Cynthia de Bruin

I wou dat ik eerder had gehoord van dit bedrijf! Top werk!!

Tim Klein

Bouwbedrijf Krogten© All Rights Reserved